30 Eylül 2013 Pazartesi

Avon Mega Effect Mascara, Hadise Çıkartacak mı:)

Selam,

Uzuuuun zamandır görsellerini ilk gördüğüm andan itibaren çook merak ettiğim Avon Mega Effect Mascara  ile sonunda tanıştık:)




Kargo elime geçtiği andan itibaren denemek istedim ürünü hatta  daha fazla dayanamayıp akşam eve gider gitmez makyajımı silip denedim:)



Açıkçası itiraf etmeliyim ki,  mascara konusunda çok rahatım çünkü  kirpiklerim uzun olduğundan  bir çok mascarada sonuca ulaşıyorum, çünkü aradığım şey  hat safhada dolgunluk çünkü kirpiklerim uzun olmasına uzun ama seyrek...



Mascaranın  çok ilgi çekici bir ambalajı var, fırça gibi, yeni şeyleri denemeyi her zaman çok sevdiğimden, ambalajına bayıldım.

Plastik bir yapısı var ki ben mascarada plastik olanlarla daha rahat ediyorum, o açıdan benim için artı bir özellik oldu..

Başlığı oynayabiliyor bu özellikte bir çok açıdan sürüm kolaylığı sağlıyor ki bu da güzel...

Rengi gerçekten tam bir siyah, hatta simsiyah, bunu  da çok sevdim...

Biraz sıvı bir yapısı olduğunu söylemem gerekiyor, ama bence bu da güzel çünkü biraz zaman geçtikten sonra  tüm rimeller bir miktar katılaşıyor...

İlk sürüşte göz kapaklarımı da boyadığımı itiraf ediyorum, bir türlü beceremedim ama 3. kullanımdan sonra bu sorunu kolayca aştım hatta bu sürüş tekniğini çok sevdim bir süredir kullanıyorum ve bir hayli alıştım açıkçası,

Topaklanma  ya da akma yapmadı, kalıcılığı gayet iyi bence...



Kirpiklerim kıvrık olduğundan kıvırıyor mu o konuda gerçekten bir şey söyleyemiyorum ama bence dibe kadar girilebilip sürüldüğünden kıvırıcı etkisi de olacaktır...



Bir miktar zaman istiyor, dikkatli olmak için ama bu tarz rimelleri firmalar çıkardıkça belki böylelerine  alışıp diğerlerini bırakacağız kim bilir:)



Eğer değişik şeyleri denemekten hoşlanan bir yapınız  varsa, acemilik dönemini atlattıktan sonra bu rimel vazgeçilmeziniz olabilir.

Sevgiler:)






3 yorum:

  1. sen söyledıkden sonra farkettim kirpiklerin ne kadar uzun gerçekten. Ne surersen sür hangi ürün oldugu frketmez hepsınde guzel duracaktır emınım. :)

    YanıtlaSil
  2. kullanmak cesaret istiyor ama gerçekten gözlerin harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  3. Maskaranın Iphone u ibaresini söyledi bugün birisi bana :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...