29 Eylül 2013 Pazar

Kerastase Saç Modasını Couture Styling ile Baştan Yaratıyor...

Kérastase,   saç modasını “Couture Styling” ile yeniledi ve biz de geçtiğimiz hafta lansmanına Sevgili Serap ile Katıldık:)


Tanıtım Nişantaşı Sofa Hotel de gerçekleşti,  Berrak Tüzünataç, Esin Moralıoğlu, Mehmet Turgut, Nihan Buruk, Ezra Çetin, Oben Budak, Deniz Marşan, Emre Karayel, Melisa Çakarlar, Merve Güleç, Hakan Akkaya, Ceylan Atınç ve Öner Evez gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerin de katıldığı lansman çok renkli geçti...



Kerastase'ın devrim yaratacak  bu serisi çok heyecan verici bir seri, çünkü çok şeyi vadediyor...



Artık Gene Tierney’in baştan çıkaran “femme fatale” dalgaları,  Marilyn Monroe’nun şekillendirilmiş muhteşem sarı saçları, Audrey Hepburn’un 60’lar topuzu, 80’lerin vahşi tiftik kesimleri, Anne Hathaway’in ipek zarifliğindeki düz saçlarını yaratmak mümkün...



Kérastase’ın Yeni Stil İkonu  ise Kate Moss...
 
 
 
Kadınların ihtiyaç ve isteklerini geniş bir yelpazede karşılayan, 6 eşsiz saç şekillendirici ürün, Sadece seçkin kuaförlerde satışa sunulacak...


Serinin içinde nasıl ürünler var derseniz,

  • Deniz tuzu mineralleri ile zenginleştirilmiş plaj dalgaları etkisi yaratan sprey,
  •  Kaliteli yapısıyla keyif veren yenilikçi bir fön jeli,
  • Hacim veren lüks köpük,
  • Hafif dokusuyla saç diplerinde. hacim yaratan jel
  • Füzyon etkisiyle sabitleyen sprey,
  • Hacim veren pudralı saç spreyi – kuru şampuan
Bulunuyor...

Gecenin detaylarına geçecek olursak:) Hakikaten çok eğlendik, çok güldük, bol bol fotoğraf çektirdik, Sevgili Chunlibeauty bloğunun sahibi Buse'de oradaydı, fotoğraf çekilmeyi hiiiiiiç unuturmuyuz:)





Davette ürünler konusunda bizlere ayrıntılı bilgiler verildi ve ardından uygulamaya geçildi, mankenimiz Didem Soydan' dı, kendisinin saçları benimkiler gibi zayıf ve ince telliydi, özellikle seçilmiş bir saç cinsiymiş çünkü  ürünler böyle zor saçlar üzerinde de  oldukça etkili.




Kendisiyle resim çektirmeyi de ihmal etmedik elbette, çok güzel ve zarif bir bayan Didem Soydan:)


Sizi bilmiyorum ama kalitesine çok güvendiğim bir marka olan Kerastase in yeni serisinden bir sürü denemek istediğim ürün var benim:)



Bir gece daha böyle güzel bir tat bıraktı damağımızda, keyifle ayrıldık geceden, Hediyelerimiz için ise Kerastase Türkiye'ye çok teşekkürler:)

Sevgiler:)

1 yorum:

  1. Didem soydan ne kadar zayıfmış yahu ! Yüzünün şekli degişmiş sanki..Önceden dergilerde daha bi güzeldi ..SEVGİLER.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...