22 Kasım 2013 Cuma

Clinimed i Keşfettik:)

Geçtiğimiz hafta  Canım Arkadaşım Serap ın bizim için  Gülay Şele PR ile birlikte  organize ettiği clinimed güzellik merkezini keşfe gittik:)




Ben çalıştığım için biraz geç kalmıştım açıkcası amaaaa  görmek istediğim bütün arkadaşlarımı gördüm, özlem giderdim,  tatlılar tatlısı Hande Kazanova' dan  2014 yılı burç yorumlarımızı aldık,  Clinimed i tanıdık, sohpet ettik, birçok güzellik sırrı öğrendik ve çoook güzel  vakit geçirdik her şey harikaydı yani anlayacağınız:) 



Sunumlar, ikramlar da çok özenli ve hoştu gerçekten...



Peki  Clinimed nasıl bir yer acaba,





 Dr. Elif Ebru Güner tarafından 2013’te kurulan Clinimed  klinik/kozmetik dermatoloji, medikal estetik alanında hizmet veren çok güvenilir,  temiz bir yer, gerçekten çok beğendim. 



Böyle klinikleri gerçekten çok seviyorum , insanın kendini şımartması da gerek yanılıyor muyum:)   böylesine güzel bir merkezden hizmet alıyor olmak   özel hissetmek  için yeterli bir sebep bence.




Klinikte uygulanan hizmetler arasında benim ilgimi çekenler:) Dolgu, botox, Kimyasal peeling, cilt gençleştirme, cilt bakımı  gibi hizmetler oldu fakat daha ismini ve yöntemini bilmediğim bir çok yeni ve teknolojik hizmetleri sunan bir merkez burası.




Bir çok blogger arkadaş hep birlikteydik çook renkli ve güzel bir ortam vardı, bol bol sohpet ettik,  Hande hanım ı dinledik, çoook keyifliydi, bu noktada bir kez daha  teşekkürü bir borç bilirim canım arkadaşım Serap'a, ne güzel bir organizasyon yaptı ve bizi biraraya getirdi.





Clinimed  de kullanılan Dermaplus MD markasını  itiraf etmem gerekirse daha önce gerçekten hiç duymamıştım ama   daha sonradan araştırınca gördüm ki,  Antiaging  konusunda çığır açan yeniliklere imza eden bir marka imiş ve ehh ne de olsa belli bir yaşa geldiğimden, antiaging denilince, ürünlere daha bir sıcak bakıyorum:)

Ürünlerin içeriğinde bulunan   Peptide  denilen madde  kırışıklıklar üzerinde  çok çok  etkiliymiş , bizlere  hediye edilen Dermaplus MD  nemlendiriciyi kullanmak için sabırsızlanıyorum gerçekten, teşekkürler Clinimed:)




Etkinlik sonrası ise heeeeep birlikte oturup  bir de güzel yemek yedik, ki çok keyifliydi, bize hediye edilen uyuma bantlarıyla fotoğraf çektrimeyi elbette ihmal etmedik, çok güldük, çok eğlendik:)




Canikolar, Serap ve İnci:)



Begüm ile bir güldük ki sormayın:)

Bir etkinlik daha son bulurken koştura koştura ama musmutlu evlerimize döndük:)

 http://www.clinimed.com.tr/

2 yorum:

  1. Ay cnm benim super bir yazı olmus. Gülüşümüzü gorunce o gece geldi. Gercekten en cok keyif aldıgım en cok eglendigim organizasyonlardan biri oldu. Mcxx

    YanıtlaSil
  2. bebeğim ne guzel yazı emegıne saglık :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...