7 Kasım 2013 Perşembe

Süper Kahramanımı Buldum! Kiehl's Super Multi Corrective Cream

Yaklaşık iki hafta önce kullanmaya başladığım Super Multi-Corrective Cream den bahsetmem lazım mutlaka, çünkü ben hayatımda böyle güzel, güzel olduğu kadar pratik ve etkili  bir krem daha kullanmadım...




Bu kremi Türkiye'de ilk kullananlardan biri olmak ise benim için büyük bir şans oldu:)



Kullanmaya başladığım ilk günlerden itibaren cildim, neme doydu, daha yumuşak ve sıkı gözüküyor ki bu konuda olumlu eleştirileri almak beni çok mutlu etti.

Belli bir yaştan sonra  cildin daha fazla bakıma ihtiyaç duyduğu kesinlikle bilinen bir gerçek ve ben artık o yaşlara geldim.

Kiehl's  ile tanışmam bir süre önce mağaza ziyareti sırasında olmuştu ,okumak isteyenler için BURADAN bir göz gezdirebilirsiniz,  o tarihten bu yana cilt bakımımın  mihenk taşları Kiehl's ait desem yalan söylemiş olmam, çünkü inanın ne kullandıysam hep memnun kaldım ve bitince yenilerini aldım ve almaya devam ediyorum.

İşte bu krem de benim süper kahramanım olmaya aday,  içeriği çok temiz, güvenle kullanabilirsiniz.



Yapı olarak sıvı formda değil ama elinize aldığınız da adeta ipek gibi yumuşacık oluveriyor, çok sevdim bu özelliğini de...

Kokusu varla yok arası hoş bir aromada, beni hiç rahatsız etmedi.



İçeriğinde bulunan  Kayın ağacı özü sıkılaştırıyor, Hyaluronik Asit, cildin  nem dengesine ve elastikiyete kavuşmasına yardımcı oluyor,  Jasmonik Asit ise cildin yenilenmesine, kırışık ve çizgilerin azalmasına yardımcı oluyor.

Bir kremden daha ne istenir ki bilemedim:)

Artık günümüzde sıkılaştırma için ayrı, nem için ayrı, kırışıklık için ise ayrı krem kullanmaya hangimizin vakti var?  Tek bir kremle işimiz bitse hiç fena olmaz diyorum ve aradığımı buluyorum.

Kalitesine adeta kefil olduğum Kiehl's in bu kremi cilt yaşlanmasının tüm etkilerine bir süper kahraman gibi tek başına savaşıyor ve ben şiddetle öneriyorum.

Unutmadan belirtmeliyim ki Kiehl's in kremlerinde belli yaş aralıkları yok,  bu kremi 35-45 yaş arası yada 18-25 yaş arası kullanabilir gibi  katı kurallar yok, cildin neye ihtiyacı var ise uzmanlar onları öneriyorlar.

Kullanıyorum  ve kullanmaya uzun süre daha devam edeceğime kesin gözüyle bakıyorum, etkilerini şimdiden görmeye başladım bile.

Gözle net görülebilen  etkiler için 2 aylık düzenli kullanım gerekiyor ama ben his olarak kesinlikle farkındayım hatta aşağıda cildimin öncesini ve sonrasını da ekliyorum.




Merak edenler için bu iddialı Süper Kahraman kremin satış fiyatı 159.- TL
Uzun lafın kısası, sizde bu süper kahramana sahip olmak istiyorsanız  KİEHL'S i BURADAN bir ziyaret etmenizi, mağazalara gidebiliyorsanız orada uzmanlara cildinizi teslim etmenizi ve   önerilerine kulak vermenizi tavsiye ediyorum, hem de ŞİDDETLE...

Sevgiler:)


2 yorum:

  1. Bu kremi ben de çok merak ediyorum Şebnemcim, sanırım deneyeceğim. Sen de gayet açıklayıcı yazmışsın

    http://nils-mum.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Öncesi ile sonrası arasında ışık dısında bir fark göremiyorum ama kullanmaya devam ettiyseniz tekrar fotoğraf koyabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...