29 Aralık 2013 Pazar

BALMAIN, IVOIRE Eau de Parfum Yeniden Doğdu:)

Geçtiğimiz Haftalarda BALMAIN IVOIRE nin yeniden lansmanı için AsmalıMescit deki Baylo nun yolunu tuttum:)




Evli ve çocuklu, hatta iki çocuklu biri olarak:) Asmalımescit' e yolum hiç düşmemişti desem ayıp etmiş olur muyum acaba:)






Çok güzel ve özel mekanlarla dolu bir yermiş ağzım açık kaldı diyebilirim, lansmanın yapıldığı Baylo' da  ufak ama şirin bir yer, duyduğuma göre müdavimleri bir hayli fazla olan bir mekanmış, yer bulmanın imkansıza yakın olduğu, hoş bir bistro,  sunumları enfes, mekan şık, gerçekten çok beğendim.




Baylo'ya adım atar atmaz, firmanın tatlı yüzleri Tuğçe ve Burcu Hanım'lara merhaba dedikten sonra parfümün yanında aldım soluğu ve resmen aşık oldum, gerçekten  bir koku bu kadar fresh kokup nasıl bu derece akılda kalıcı, asil ve karekteristik olabilir...




Aslında 1979 yılında yaratılan Ivoire,  seksenlerin en ünlü parfümlerinden biriymiş, fakat günümüze gelindiğinde Balmain,  Ivoire'yi  yeniden canlandırmaya karar vermiş ve bu kez ortaya çiçeksi ve yeşil notalar barındıran bambaşka,  iz bırakan, özgür ve şık kadınlarda moda tutkusunun ve lüksün buluşması ile yeniden hayat bulan,  güzel mi güzel bir koku çıkmış.

Çok ama çok güzel,  gerçekten bayıldığımı ve şu ara favori kokularım arasına girdiğinin özellikle altını çizmek istiyorum.




Çok naif bir koku bence,  üst notalarda menekşe yaprakları  portakal ve mandalinanın canlı etkisiyle birleşmiş ve  bu canlanış orta notalarda, yasemin, gül, ylang ylang ve kasnı otunun ferah notaları ile buluşmuş. Parfüm, alt notlarda ise vetiver, sandal ağacı, paçuli ve vanilyayı barındırıyor.




Şişesi ise sade ve klasik çizgisini korumuş.

İvoire'nin bende bıraktığı his kesinlikle çok farklı oldu, yumuşacık ama akılda kalıcı,  pudramsı bir kokusu var aslında, ama yine söylüyorum akılda kalıcı, ve gerçekten  kalıcı bir parfüm olması en öne çıkan özelliği....

 
                      


Anlat anlat bitmez gerçekten bu parfum:) denemeniz gerekiyor, ilk kokladığınız andan itibaren ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız diye düşünüyorum.


                       


Eğer güzel kokmak sizin içinde önemliyse Balmain Ivoire' ye muhakkak şans tanımalısınız.


İvoire, Eau de Parfum olarak satışta  ve fiyatları:


Eau de Parfum 100ml/3.3 fl.oz. Natural Spray  246 TL
Eau de Parfum 50ml/1.7 fl.oz. Natural Spray    170 TL

Balmain Ivoire sadece Douglas’larda satışta 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...