31 Aralık 2013 Salı

Avon Yeniyıl Hediyeleri:)

Geçtiğimiz günlerde beni ve bir çok blogger arkadaşımı çok  mutlu eden Avon Paketleri ile karşılaştık, şaşırdık:) sevindik:)  yazmasam olmazdı gerçekten...


                                   


Paket o kadar özenle hazırlanmıştı ki içinde yok yoktu,ayrıca her şeyin  inceden inceye düşünülmüş olduğu o kadar belliydi ki, her birimize özel yılbaşı kartları bile hazırlanmıştı.




                     


Benim kartımda aynen şunlar yazıyordu: Kuzularla daha fazla vakit geçirmek için gün 35 saate çıksın!

Beni nasılda güzel anlatmıştı, hemde tek bir cümleyle...

O kadar aklımdan geçirip düşünmüşümdür ki bunu anlatamam, ne olurdu ki sanki gerçekten bir gün 35 saat olsa dediğim çok zaman olmuştur...

Pakedin içinden çıkan  yeniyıl dilekleri ise gerçekten süperdi:) çok sevimli bir ekibin hazırladığı belli:)

                        


Pakedin içinden çıkan birbirinden güzel hediyelere ise  zaman zaman blogda yer vereceğim okuyabileceksiniz, özellikle bir kaç ürün var ki şimdiden favorilerim arasına girdiler.

                         



                     


AVON  özellikle son zamanlarda ciddi bir atak yaptı gerçekten, çok güzel  koleksiyonlar çıkarıyorlar, renkler çok güzel, kalitesi ciddi şekilde arttı ve tercih edebileceğim bir marka halini aldı:)

                           





Eğer daha önce bakmadıysanız  AVON katoloğuna mutlaka göz gezdirmelisiniz...

Bu ince  ve zarif davranışlarından ötürü AVON ailesine sonsuz teşekkürler, çok mutlu ettiniz gerçekten bizleri...

Sevgiler:)


7 yorum:

  1. avon üyesi olanlarımı bu hediyeler çok güzel güle güle kullanının

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın... Bizde bu şans olduğu sürece yurtdışından indirimleri kovalamaya devam edeceğiz gibi gözüküyor. Allahtan www.gosteral.com diye bir site buldumda, oradana ucuza ürün getirtiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Harikalar ya çok özendim ben de istiyorum bayılıyorum yılbaşı temalı hediyelere :((güle güle kullanın hepsini mutlu yıllar :))

    YanıtlaSil
  5. Avon üyelerine mi gönderiliyor yoksa bloggerlara mı?

    YanıtlaSil
  6. Reklam işi yapmak isteyen firmalar için birçok tanıtıcı reklam ürün modelleri bulunmaktadır. Her sektör için farklı ürünler tercih edilebilmekte. Fuar organizasyonlarında firmalar genellikle display ürünler tercih etmektedir. Çünkü display ürünler uzun vadeli reklam açısından oldukça faydalı olabikmekte. Fuarlarda, satış noktalarında, promosyon dağıtımlarında ve seçim çalışmalarında kullanılırlar.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...