10 Aralık 2013 Salı

Givenchy Le Prisme Visage - Mat Powder Tüm Detayları


Merhabalar,
Bugün, Ekim ayında gittiğimiz İtalya sehayatim sırasında aldığım bir süre kullanmaya gerçekten hiç  kıyamadığım,  bir Ürünü tanıtmak istiyorum size:)




 Kendisini görür görmez ilk aşk yaşadığım için sonrasını düşünmeden aldım:)

Ürün her zamanki Givenchy kalitesinde çok güzel bir sunuma sahip.




Dört renkten oluşan bir palet gibi aslında ama karıştırılarak kullanılıyor,  palette Pembe alttonlu açık bir renk, bir bronzer, sarı alttonlu  biri açık diğeri yine pembe alttonlu bir miktar daha koyu iki renk bulunuyor.













Makyajlarımda fondeten kullanmayı tercih ediyorum genellikle bu aralar, ama karma bir cildim olduğundan hem makyajımı  sabitlemek hemde yağlanmayı azaltmak adına  pudra kullanma alışkanlığım var, ama kullandığım pudra bunun gibi doğal  durmalı ve yüzde ağırlık yapmamalı bu sebeple benim için çok başarılı bir ürün.






Ürünün içerisindeki minicik ama hakikaten minicik mikro simler var, ve bunlar cildi matlaştırırken cilde bir ışıltı da katmayı ihmal etmiyor ve ben bu özelliğine bayıldım:)




Pudrayı makyajlarınızda tek başına kullanacaksanız, yani altına fondöten , BB krem gibi bir şey sürmeyecekseniz yapısının çok ince,  kadife gibi oluşu nedeniyle sizi tatmin etmeyebilir diye düşünüyorum, bunu da belirtmem gerekiyor.


 


Pudradan beklentim, yağlanmayı kontrol altına almalı,  ürün yüzümde mat durmalı evet ama aynı zamanda doğal da durmalı, kalıplaşmış ve kuru görünmemeli, işte bu ürün tüm isteklerime cevap verdi diyebilirim.



Kalıcılığı gayet iyi, aynı zamanda o kadar yumuşak ki kadife gibi, yüzümde nereden baksanız 7-8 saat kaldı ki bu bence yeterli bir süre...




   Ürünü yüzüme RT fırçalar ile uyguluyorum ve hiç tozutmuyor  diyebilirim, çok güzel bu yönüylede.





Ürünün tek dezavantajı gerçekten fiyatı sanırım, tam hatırlamıyorum fakat  freeshoptan almış olmama rağmen 100 TL civarında bir şeydi, Türkiye'deki fiyatını bilmiyorum açıkcası.


Kendinizi şımartmak istiyorsanız bu ürün biçilmiş kaftan, sunumuyla, kalitesiyle çok hoşuma gidiyor, ben bir daha alır mıyım bilmiyorum ama gerçekten güzel bir ürün hiç şüpheniz olmasın, neden öyle dedim diye de soracak olursanız sadece fiyat açısından düşündüğümde bazı uygun fiyatlı ürünlerinde aynı görüntüyü ve memnuniyeti sağlayabileceğini düşündüğümden.

Aşağıdaki makyajımı da bu güzel ürün ile yaptım, nasıl buldunuz?






Sizin favori pudralarınız hangileri gerçekten merak ediyorum:)

Sevgiler:)

8 yorum:

  1. nasıl mı buldukk? Tabiki de muhteşem otesii! Barbiemmmmmm benımmm!

    YanıtlaSil
  2. Ürün de çok güzel de, sana bakmaktan Givenchy'ye bakamadım :))

    YanıtlaSil
  3. Canm ben boynerden almıştım 109 liraydi freeshopla pek bir fiyat farkı yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur aşkım eur bu kadar yükselince pek fark etmiyor, sevgiler:)

      Sil
  4. ben çok beğendim, biraz pahalıymış ama:( bunun muadili ne önerirsiniz uygun fiyatlı? bu arada cildiniz çok güzel, cilt bakım rutininizi çok merak ettim (ben de karma ciltliyim), bununla ilgili bir yazınız var mı sitede? yeni takipçiniz sayılırım, varsa da bilmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) deborah ın pudraları güzel aslında ben beğeniyorum, cilt bakımım şu an kiehls ürünlerine emanet, peeling yapıyorum sık sık ve cilt temizliğine çok önem veriyorum, temizlemeden asla yatmam akşamları:) kocaman sevgiler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...