16 Aralık 2013 Pazartesi

Orogold'dan 24 Karat Altın Tozlu Ürünler

Orogold’dan yilbasi icin ozel isilti!




Yilbasinda Orogold’un ‘ozel makyaj bazi kremiyle makyajiniza her zamankinden daha ozel bir isilti katin... Altin tozlarinin isiltisi ile Antik Cag doneminde gunumuzun spasindan cikmis gibi olmaya ne dersiniz?

OROGOLD – 24K Makyaj Bazı
İpeksi ve hafif dokulu bu makyaj bazı, ciltte görünmeden süzülürken pürüzsüz bir cilt sağlar. Cildi nemlendirmek için 24 karat altın, doğal bitki özleri, A ve E vitaminleri ile zenginleştirilmiştir. Çizgileri ve gözenekleri azaltarak, uzun sureli, kusursuz ve aydınlık bir makyaj uygulaması zemini hazırlayan makyaj bazı, tek başına veya fondöten altına kullanılabilir, uzun sureli çizgileri doldurur ve cilt dokusunu düzeltir.
Fiyat: 349TL


24 KARAT ALTIN TOZLU C BOOSTERSERUM

ile

CİLDİNİZDE VİTAMİN IŞILTISI...




Altının mikro ölçüdeki parçacıklarıyla diğer doğal içeriklerin  bileşimi olan Amerika'nın ünlü kozmetik markası OROGOLD Cosmetics'in; '24K Gold C Vitaminli Booster Cilt Bakım Serumu' cildinize kıyaslanmaz bir ışıltı ve aydınlık bir tazelik vaat ediyor. Antioksidan özelliği  ile cilt gözeneklerini sıkılaştırıp, ciltteki renk pigmentasyonu dengeleyip cilde bambaşka bir enerji ışıltısı veriyor. 
İçerisindeki C ve E vitamini ise kuruyan cildiniz için yoğun bir nem sağlayarak gunluk bakımınız için pırıl pırıl bir başlangıç olma özelliği taşıyor. Cildi, serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyor. 

Bileşimindeki 24 ayar altın, dokuların kaybettiği elastikiyetin tekrar kazanılması, kolajen kaybının azalarak mümkün olduğunca yavaşlatılması ve cilt sarkmasını önleyici olması açısından kaçınılmaz bir çözüm. Kleopatra'nın 5.000 yıl öncesinde cilt hücrelerini canlandırmak için kullandığı altın içeriğini ürünlerinde kullanan OROGOLD Cosmetics, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın  hücresel gelişimini uyarıp cildi tedavi ediyor. Aynı zamanda hücresel yenilenmenin canlanarak hızlanmasını sağladıktan sonra cilltte sıkılaştırma  etkisi de yaratıyor. 

Tüm cilt tipleri için  ideal çözümler sunan OROGOLD, altının doğadaki en saf ve işlenmemiş haliyle  bayanlar için doğallığı ve ışıltıyı en ön planda tutuyor.

OROGOLD Ürün satış noktaları : Harvey Nichols ( İstanbul , Ankara ) ,

Brandroom ( Nişantaşı, Suadiye )

 Beymen ( Zorlu AVM ) , Debenhams ( Cevahir AVM )
Douglas ( Kanyon, Cities, Capacity, İzmir  Borniva, Antalya, Bursa, Ankara Cepa)


Basın Bültenidir.

3 yorum:

  1. Arkadaşlar merhabalar Antalyada kapanan lüx bir kozmetik mağazanın ürünlerini satmak istiyorum uygun fiyatlara.Mağaza kapandığı için ürünler depoda bekliyor ve onları değerlendirmek istiyorum.Ürünler Dünyaca ünlü lüx OROGOLD kozmetik ürünleridir.Ürünler tamamen orjinal ve sertifikalı kutuludur.Bandrollu ve sri numaralıdır.İthalatçısı belli.KISACASI ORJİNAL ÜRÜNLERDİR

    Ürünler uygun fiyatlara verilecektir.Çünkü mağaza kapandığı için ürünler depoda duruyor ve tarih ilerlediği için son kullanma tarihleri geçerse ürünler çöp olacak o yuzden aşağıda OROGOLDUN ana sitesinde göreceğiniz ve almak isteyeceğiniz ürünleri %50 %60 %70 daha ucuza vereceğim.

    NOT:Ürünlerin son kullanma tarihleri 2015 in ortalarına kadardır.

    http://www.orogoldcosmetics.com/ bu sıteden ıstedığınız ürünleri belirleyebilir ürünlerin fiyatlarına bakabilirsiniz.Gördüğünüz fiyatlara %50,%60,%70 indirim yapıyorum.


    ARKADAŞLAR ben ANTALYADA İKAMET EDİYORUM.Ürünleri ister elden alın veya aldırın,ister sanalpazarda alın ya da ptt kapıda odemelı...Hiç farketmez...

    İLETİSİME GEÇMEK İSTEYEN OLURSA YUKARIDAKİ OROGOLDUN SİTESİNDEKİ TÜM ÜRÜNLER VARDIR.BANA ULAŞIP ÜRÜNÜ SÖYLEMESİ YETERLİDİR.

    SAYGILARIMLA
    0536 596 96 88
    xmanteo@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Antalyada ailemin kapanmış olan orogold mağzasında depoda kalan ürünleri normal internet fiyatının %60 %70 indirimli fiyatlara satmaktayım.OROGOLD ÜRÜNLERİ 24karat altın içermekte olup kullanıldıktan çok kısa süre içerisinde etkileri görülmektedir.Klopatranın güzelliğide o zamanlarda altın maskesi uygulamasından gelmektedir.Ürünler bandrollü ve seri numaralıdır.KISACASI ORJİNALDİR.Amerikada yılın ürünü seçilmiş olup Türkiyede Harvey Nichols,Douglas gibi mağzalarda satılmaktadır.ürünlerin orjinal fiyatlarını http://www.orogoldcosmetics.com/ bu siteden inceleyebilir ve ne kadar düşük fiyatlarda verdiğimi görebilirsiniz.Antalyada ikamet etmekteyim ve sahibinden.com sitesinden bu ürünleri sizlere yollayabilirim.Ayrıca Antalya'dan sipariş vericek olan müşterilerimize elden teslimat edebilirim.Fiyatların çok uygun olması sizi korkutmasın.Ürünler depoda durduğu için uygun fiyattan satış yapmaktayım.Orjinalliği konusunda hiçbir şüpeniz olmasın.Ürünlerden memnun kalmayan müşteriler 15 gün içerisinde geri yollamaları şartında paraları iade edilir.Hollywood yıldızlarının gözdesi ve hatta Türkiyede bazı ünlülerimiz bu ürünleri kullanmaktadır.Başta Ebru Gündeş :)

    7/24 saat bana ulaşabilirsiniz.Ürünler size en hızlı şekilde iletilecektir.İlk şanslı alıcılarımız için süprizleriz hediyelerimizde bulunmaktadır.
    İLETİŞİM:05372854667 levent.tetik.engineer@gmail.com ayrıca sahibinden.com dan Levent Tetik olarak araştırabilir ürünleri inceleyebilirsiniz.

    FİYAT LİSTESİ;
    Güncellenmiş inirimli ve indirimsiz fiyatlar

    24K DMAE Instant Str 170TL 279$(USD)
    24K DMAE Lifting & Firming Cream 150TL 248$(USD)
    24K DMAE Lifting Concentrate Serum 150TL 248$(USD)

    24K Bionic Complex Thermal Mask 190TL 318$(USD)
    24K Bionic Complex Cream 150TL 248$(USD)
    24K Bionic Complex Serum 170TL 298$(USD)

    24K ANTI-AGING Eye Serum 130TL 198$(USD)
    24K Intensive Eye Formula Cream 130TL 198$(USD)

    24K Oil-Control Cleanser 120TL 138$(USD)
    24K Oil-Control Day Moisturizer TÜKENDİ...
    24K Oil-Control Prevention Mask 150TL 248$(USD)

    24K Bio-Brightening Skin Tone Moisturizer SPF 30 160TL 278$(USD)
    24K Bio-Brightening Complex Peeling 120TL 138$(USD)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba goz kremlerinden kaldi mi acaba.cizgiler ve torbalar olan icin

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...