30 Mayıs 2014 Cuma

Oriflame The One Serisiyle Tanıştınız mı? #oriflametheone

Geçtiğimiz haftalarda The House Hotel Bosphorus da Oriflame in  yeni makyaj markası The One  ile tanışmak üzere bir araya geldik, öncelikle çok güzel düşünülmüş harika bir organizasyondu özellikle belirtmeliyim, firma yetkilileri çok titizlenmişler, özenmişler ve harika bir organizasyon çıkmış ortaya:)




The One serisinden kısaca bahsetmem gerekirse, dünyadaki son makyaj trendleri ışığında tasarlanmış, tüm makyaj ihtiyaçlarımızı tek bir seride karşılayacağımız yeni makyaj koleksiyonu diyebiliriz.






Seride, fondötenden fara, mascaradan eyelinera ojeden ruja her türlü ürün bulunuyor, yani kısacası ihtiyaç duyacağımız herşey üstün bir kalite ile beğenimize sunulmuş.



Doğrusunu söylemem gerekirse daha önce  Oriflame markasıyla  hiç tanışmamıştım, dolayısıyla ürünlerini bir hayli merak ediyordum,  açıkcası merakıma değmiş harika bir seriyle karşılaştık gerçekten.



Öncelikle organizasyon kapsamındaSevgili Yeliz Rüzgar tarafından  Aura rengimiz belirlendi, çok enteresan bir deneyimdi benim için, daha önce hiç bakılmamıştı çünkü, ve sonuçta aura rengimin Mavi-Yeşil olduğunu öğrendim, kısaca auramın kişilik özelliklerinden  bahsetmem gerekirse Sempatik, dengeli, uyumlu, iletişime açık, eğitmen özellikleri taşıyan, sosyal, doğasever, yardımcı, sevecen, duyarlı, huzurlu, değişime direnme, hedefe odaklanamama, kendine güvensizlik, melankoli...

Aslına bakarsanız bir çoğunu kendimle bağdaştırdım diyebilirim ama farklı olan taraflarda yok değil elbette:)



Aura rengimize bakıldıktan sonra Sevgili Rıfat Yüzüak'tan hangi tonlarda ve nasıl makyajlar  yapmamız gerektiğine  yönelik çok güzel tiyolar aldık:) Rıfat'ın yönlendirmeleriyle birlikte tenimize, rengimize  ve cilt yapımıza uyan makyaj ürünleri belirlendi ve hepsi günün sonunda bizlere hediye edildi:)



Harika bir gündü gerçekten Oriflame ailesine bir kez daha sonsuz teşekkür etmek istiyorum, ürün değerlendirmelerim ise çok kısa zaman sonra yine blogda olacak, ama şunu söylemeliyim ki bir çoğunu kullanmaya başladım ve çok memnunum, harika olduklarını düşünüyorum, bu güne kadar Oriflame markasından uzak kaldığım için de bir miktar hayıflanıyorum kendi kendime...

Kocaman Sevgiler:) 


2 yorum:

  1. Oriflame kampanyalarından yararlanmak için oriflame üyelik ve ücretsiz ilk ay hediyeniz için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. The ONE sanki dün çıkmış gibi ama neredeyse 2 sene olacak :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...