21 Mayıs 2014 Çarşamba

Şeker mi şeker MAC Candy Yum Yum Lipstick ve Yeni Yaz Trendi GlitterTattoo

Harika bir ruj göstermek istiyorum bu gün sizlere,  benim için yaz aylarının olmazsa olmazı pespembe bir ruj, şeker gibi bir renk, özellikle brozlaştıktan sonraki dönemlerde vazgeçilmezlerim arasındaki yerini alacağı da kesin!                                                  




Farklı ve dikkat çekici rujları çok seviyorum, bu da onlardan biri , oldukça dikkat çekici, dudağınıza yoğun olarak uyguladığınızda resmen rengi patlıyor, özellikle bronz tende  bir harika durur bence...


                      

Yapısı mat olmasına rağmen Ruby Woo gibi  dudağı çok da kurutmuyor ama yine de öncesinde dudağınıza peeling yapmak kaçınılmaz.





Her şeyden önce rengine vurulup aldığım bir ruj oldu Candy Yum Yum, ama performansı da çok iyi, kalıcılık özellikle, bir şeyler yeyip içseniz bile bir miktar çıksa da dudaklarınızı asla rujsuz bırakmıyor:)




Eğer sizde yaz aylarında pembeden vazgeçemeyecek  olanlardansanız ve  dikkat çekici,  göz alıcı bir pembe arıyorsanız, kalıcılıktan da ödün vermem diyorsanız, doooooğru MAC mağazasına gidin ve bu ruju alın, ama mağazalara ulaşamıyorsanız da online satın almak için sizi BURADAN MAC online mağazaya alalım sizi:)




Bu arada Glitter Tattoo  ya dikkat çekmek  istiyorum, detaylı anlatımını bloğumda daha önce yer vermiştim  BURADAN   inceleyebilirsiniz, yaz ayları için harika olduğunu düşünüyorum, çok eğlenceli  duruyorlar bence ve oldukça da kalıcı,  sizde denemek isterseniz eğer Marinella Perfumes  den satın alabilirsiniz:)

Rujum ve Glitter Tatooo'm güzel bir ikili oldular bence, sizce?






Pekiii sizin favori pembe rujlarınız hangileri, alternatifleri duymak isterim doğrusu:)

Kocaman Sevgiler:)

13 yorum:

  1. Merhabalar
    Blogunuzu takipteyim Şebnem hanım. Yepyeni bir blogum var. Takibe alarak hem destek verır hemde heyecanımı paylasırsanız cok sevınırım.
    Şimdiden Çok Teşekkür Ederim
    http://yasamvekadinadair.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Keşke bıyıklarınızı alsaydınız Şebnem Hanım :) Dudaklarınıza peeling yaparsanız böyle kabuk kabuk görüntü olmaz. Ben bu görüntü karşısında bu ruju almam mesela. Resmen kupkuru ve topaklanma görüntüsü olmuş. Tabi siz ruju övmüşsünüz demek ki o güzel dudaklarınız bakımsız kalmış. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bıyıklarımı sarı oldukları için hayatımda hiç almadım, aslına bakarsanız almayı da düşünmüyorum, beni rahatsız etmiyorlar, rujun dudağı kuruttuğu doğru, fotoğraflarda ekstra kuru görünüyor ama ben rujumu gerçekten seviyorum, vazgeçeceğimi sanmıyorum sanırım.

      Sil
  3. Rengine de size de bayıldım Şebnem hanım.

    YanıtlaSil
  4. Bugünü pembe günü ilan edebilirim çevremdeki herkes pembe rujlandı bazı bloglarda dahil :))çok yakışmışşş bu aradada güle güle kullan ,bu tonda herkese gitmez hee ,güzelliğinin kıymetini bil :*)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım:) çok tatlısın:)

      Sil
  5. Cok güzelsin masallah ve rujda harika :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :)
    Maskaranın markasını merak ettim çok güzel olmuş,rica etsem yazar mısınız?
    Teşekkür ederim şimdiden,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, mascaram yves rocher volüme vertige çok memnunum tavsiye ediyorum, bloğumda da yazmıştım hatta:)

      Sil
  7. O kadar yakışmış ki size anlatamam :) ben de böyle bir renk arıyodum sanırım bıktım artık nude renklerden şimdi ne kadar farklı renk varsa içimden hepsini almak geliyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...