27 Eylül 2013 Cuma

Missha Perfect Cover BB Krem Bambaşka...

Geçtiğimiz haftalarda  Missha Türkiye den müthiş hoş ve özenli bir paket gelmişti, içinden bir sürü güzel ürünün yanı sıra 2 yıldır kullandığım  hatta   hiç vazgeçemediğim Missha Perfect Cover BB Krem de vardı, işte bugün size onu tanıtmak istiyorum.
 


Öncelikle şunu belitmeliyim ki, gerçekten  kullandığım  en iyi bb krem olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim, bana hediye olarak gönderilmesine karşın zaten başka bir rengi bende de mevcuttu, rahatlıkla güvenebilirsiniz.
 


Uzak doğu menşeili firmaların bb krem işini daha iyi yaptıkları düşünüyorum hep, gerçi daha sonra karşılaştığım bazıları bu fikrimi yıktı ama  Missha gerçekten bu işi  en iyi bilenlerden:)

                    21 numara
 
Yukarıdaki resimde bana gönderilen 21 numarasını görüyorsunuz...

Ürünün bendeki rengi 23 numaraydı, gönderilen ürün ise 21 numara,   yani bir ton açığı, yapısı çok likit değil, kremsi hatta, ama yüzünüze sürdüğünüzde çok güzel uyum sağlıyor, spf 42 olması ise ayrıca çok güzel.
 
                   21 numara

Missha Perfect Cover BB Krem renklerinin bej tonuna yönelik  olduğu konusunda bazı eleştiriler oluyordu ama inanın yüzünüze sürdüğünüz zaman ciltle bütünleşiyor ve bej bir ton kalmıyor.

 
Ürün dağıtıldığında tonu tamamen ciltle  bütünleşmiş oluyor.
 
                   23 numara
 
Bu da bende ki 23 numarası.
 
          21 ve 23 numaralar

Arada çok bir fark olmamasına karşın  23 numara şu an bronz cildimle uyum sağlayan renk oldu, 21 numarayı ise  bronzluğum biraz daha  geçtikten sonra rahatlıkla kullanabileceğim.
 





Çok güzel bir ürün, içim cildim konusunda da çok rahat malum BB kremlerin vaadettikleri ortada, açıkcası bu ürünü uzun zamandır da kullandığımdan uzun vadede faydasını da gördüm, yaşımı bilenler vardır mutlaka aranızda ben şimdi tekrar yazmamayım:) Kimsenin yaşıma inanmaması bu yüzden midir acaba, yoksa genlerden mi bilinmez ama.....
 
Bu ürünü alın kızlaaar:)
 
Peki nereden alacaksınız işte BURADAN
 
 Ayrıca  uyarmalıyım ki Misshanın internet mağazasına girince insan neyi alacağını şaşırıyor haberiniz ola:)
 
http://www.misshashop.net/

Sevgiler,

10 yorum:

  1. Bende aylarca ''aman canım diğerleri gibi bir bb kremdir'' dedim ama yanılmışım.Özellikle güneşten vb. etkenlerden oluşan çillerim ve lekelerim kullanmaya başladıktan sonra kaybolmaya ve cildim aydınlanmaya başladıkça daha iyi anladım bunu.Denemek amaçlı küçük boyunu almıştım ama en kısa zamanda bol bol stok yapacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba kızlar:) elidacım hakkaten çil velekelerini yok etti mi?? altı üstü bb krem nası yapar bunu çok şaşırdım:S cildime de iyi geldi diosun, inanmakta zorlandım ya:S

      Sil
    2. Stok yapılası bir ürün bence de, mutlaka alınması denenmesi gereken bir güzellik kızlar:)

      Sil
  2. Missha denemeyen bir ben kaldim herhalde en kisa zmnda denemek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Kozmetikperisi bende denemedim merak etme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkese öneriyorum hemde şiddetle bebeğim:)

      Sil
  4. Bende Koreden getirtmiştim Missha signature real complete bb krem getirtmiştim bir kaç yıl önce. Ve birdaha vazgeçemedim :) Kore hayranlığım nedeni ile bu ürünlere zaten ayrıca bir ilgim var. Bu aralar evde kore cilt bakım maskelerine sardım :)
    Bloguma beklerim http://makeupbids.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...