7 Şubat 2014 Cuma

Avon Ultra Color Absolute Rujlar:)

Geçtiğimiz hafta Avon'dan gelen sevgililer günü konseptli caaaanım pakete herbirimiz bayıldık, doğrudur:)


Öylesine özenle hazırlanmış bir paketti ki bu Avon yine gönüllerimizi çalmayı başardı evet, objektif olmak çok zor olsada tamamen gerçek düşüncelerimi okuyacaksınız, emin olun:)


 
 
 
Kadife bir kalp içinden, 3 güzel ruj, çok espirili, dudak izli bir kupa, Ozan Çolakoğlu'nun yaptığı ruj aşkına şarkısı çıktı!
 


Şarkıya ayrı bir bayıldığımı söylemem gerek, klip de, şarkı da çok hoş:) ve o kupada  dudak izi olmasını ise çok sevdim:)


Gelelim esas konumuz olan yeni seri ile tanışmaya:)


Rujlar çok şirin pembe ambalajlara sahip, Avon artık ruj ambalajını şeffaflaştırdı, bence çok iyi bir karardı.


Bu seride de rujların kapakları şeffaf ve içlerindeki renk kolayca gözüküyor.

Rujlar firma açıklamasına göre  % 55 daha sağlıklı dudakları vaadediyor, içeriğinde,   kolajen, C vitamini, E vitamini, Phytol bulunuyor.

Bana firma tarafından gönderilen renkler Pink Renewal, Creamy Melon ve Red Velvet .

Rujlar kolay bir sürüşe sahip, dudağı kesinlikle kurutmayacak cinsten, yumuşak bir miktar dağılma yapsada ruj kalemiyle sabitlenebiliyorlar, sevdim.

 Renklerine yakından bakalım;


İlk olarak ,Red Velvet turuncu bir alttona sahip bir kırmızı, tam da kırmızı değil aslında, ben bu renkleri kendime çok yakıştıramıyorum nedense, ama yapı itibariyle güzel.







 
 
En beğendiğim renk ise Pink renewal oldu, mavi alt tonlu soğuk bir pembe bu, böyle renklere karşı özel bir zaafım var açıkcası ve dudaktaki duruşunu da çok sevdim.
 



 





Creamy Melon ise çok tatlı bir açık somon rengi, pigmentasyon olarak Red Velvet e oranla daha az,  ben bu rengi çok sevdim işte, koyu renk göz makyajlarında çok hoş durur bana kalırsa:)
 
 




Nasıl beğendiniz mi? eğer sizde Avon'un Ultra Color Absolute serisini ve diğer renklerini merak ediyorsanız buradan ışınlanabilirsiniz.

11 yorum:

  1. Bu rujları her gördüğümde daha birçok seviyorum, katalogta simli gibi göründüğü için almamıştım oysa ki simli değilmiş.. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Son iki renk çok güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
  3. ccok yakısmıs prensesımmm

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Çok sevgiler
    http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar ince düşünmüş Avon bu kutuyu yollayarak, bardak da çok şirin :)

    Avon'un rujlarını kullanıyorum ben de hep ama henüz bu seriden sipariş vermemiştim. Şimdi senin blogun sağolsun karar verdim neleri istediğime. Doğal renkleri tercih ettiğim için Creamy Melon ve Pink Renewal !

    Blogunu takip edicem, tanıtımlarının devamını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. renkler çok hoş :) yepyeni alışveriş yazılarımı kaçırmayıın sizde takip ederseniz sevinirim http://shoppingwithbukyo.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Diğer renkler için tıklayınız, dediğiniz yerde başka bir link var ve açılmıyor :/

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu hediyeler blog yazarlarına özel mi?

    YanıtlaSil
  10. Avon Danışmanlarına özel Kampanya. Avon kozmetikte danışman olarak ürün alıyorsanız ve alt ekibiniz varsa, sizi alt ekibinizle beraber oriflame Kozmetik üyesi yapalım, ilk ay sonunda para hediyenizi alın. Gerçek anlamda para kazanmak istiyorsanız maaşınız her ayın 10. günü hesabınıza yatsın istiyorsanız bize ulaşarak bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Detaylar için www.oriflamesiparis.com web sitemizi ziyaret ederek iletişim formundan veya sitede yer alan telefon numarasından whatsapp üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...