20 Aralık 2013 Cuma

Make Up For Ever Aqua Brow - Tüm Detayları


Kaşlarınız  Benimkiler gibi oraya buraya dönecek kadar aksi, aynı zamanda boşluklarla mı dolu ?  Ne yaparsanız yapın istediğiniz şekli almıyorlar mı? işte gerçekten tam size göre bir ürün tanıtacağım bugün sizlere...

          



Make Up For Ever in Aqua brow   unu denemediyseniz, yada kaş için jel  ürünlerin uygun olmayacağını düşünüyorsanız, ön yargılarınızdan sıyrılıp  denemelisiniz.




Ben  de ön yargılarımdan sıyrılıp kullandığım günden itibaren başka ürünlere hiç elim gitmiyor gerçekten.


Ürün çok pratik bir kullanıma sahip, jel şeklinde, ayrıca havuzda bile çıkmadığı, akmadığı, dağılmadığı onaylanmış bir ürün, bende, havuz değil ama suyla denedim test ettim onayladım, şahane bir ürün gerçekten böylesini görmedim:)

Sizlere tanıttığım ürünleri  abartılı bir şekilde övmekten özellikle kaçınıyorum cidden kimseyi yanıltmak istemem ama bu ürün gerçekten fark yarattı bende, o kadar memnun kaldım ki,  bir miktar  pahalı fiyatını telafi etmek istercesine şahane bir ürün.

Ürünün bendeki rengi 25,   sanıyorum toplam 4 rengi bulunuyor.




Ürün gramaj olarak  7 ml,  ama oldukça bereketli bence, ben hergün kullanarak 1 yıl da ancak biteceğini düşünüyorum , ama şöyle bir durumda var, ben  saçlarım sarı olduğundan kaşlarımın çok da koyu bir görünüm sergilemesini hiç istemem,  doğal  durmalı ama boşluklar da kapanmalı diye düşünenlerdenim ...

Setin içinden iki fırça çıkıyor, onlarda gayet kullanışlı, biriyle ürünü kaşlarıma sürüyor,diğeriyle de kaşlarımı tarıyorum.


Sonuç gerçekten güzel, memnunum:) hatta çok.

Kaşlarıma kızıl bir ton vermiyor,  uzun süre dayanıklı oluşu mükemmel, ki ben gün boyu kaşımı gözümü çok ellerim, hiçbir dağılma olmuyor, gün sonunda göz makyajı temizleyicisiyle temizliyorum ürünü kaşlarımdan.

Çok doğal durduğunu da ayrıca belirtmeliyim sanırım.



Ürünün tek dezavantajı bence fiyatı çünkü 99 TL, ama inanın hakkını veriyor.

Ben toz olan kaş şekilldendiricileri sevmiyorum çabuk dağılıyor, hele benim gibi kaşlarınızı, gözlerinizi çok  elliyorsanız büyük problem, kalem olanlarda çok rahat çalışamıyorum, bu  ürün benim yıllardır aradığım ürünmüş meğersem:)






Aşağıda kaşlarımın üründen önceki halini görüyorsunuz...




Burada ise ürünü kullandıktan sonraki hali,...

Nasıl buldunuz? ürün harika tavsiye ediyorum kesinlikle, sizin favori kaç ürünleriniz neler çok da merak ediyorum, bazen farklı alternatiflere ihtiyaç oluyor elbette:)

Sevgiler:)






Basın ürünüdür.

16 yorum:

  1. Allahıım, çok güzel!!!! Benefit'in Gimme Brow'undan memnun kalmadım, israf oldu benim için. Çünkü benim kaşlarım hem seyrek, hem de arada kapatılması gereken boşluklar var. Bu ürün boşlukları da kapatıyor mu canım? Öyleyse, gramajına da bakarsak, koşa koşa gidip alacağım :) Öperim!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebişim hemde basıl güzel nasıl doğal kapatıyor bir bilsen, bu kadar doğalını hiç görmedim çünkü daha önce kullandıklarım tonundan mıdır yapısından mıdır hep doğaldan uzak duruyor gibiydi bu tam oldu vallahi:)

      Sil
  2. Çoook beğendimm. Fiyatı ne kadar acaba?

    YanıtlaSil
  3. çok doğal durmuş bayıldım..koyu renk abartılmış kaşları hiç sevmiyorum..suya dayanıklı oluşu falan süpermiş.herzamanki gibi burada satışı pahalı, yurtdışında oldukça uygun fiyatlı mutlaka getirtmeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın,biraz daha makul olsa süper olacak...

      Sil
  4. valla çok güzel de çok pahalıymış ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya fiyatı birazcık daha makyl olsaymış ama inan değiyor

      Sil
  5. Çok iyi durmuş ya bayıldımm

    YanıtlaSil
  6. selam :) ürünü merak ediyordum
    özellikle kaşların içini doldurmak için değil dış çerçeve için likit ya da kalem ürün kullanmalı. daha net gösteriyor.
    http://secilll.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. gözlerin pek güzel maşallah,ürün de çok doğal durmuş.benim de ihtiyacım var böyle bir şeye:)

    YanıtlaSil
  8. Harika yazı teşekkürler. artık mineral ürünlere yönelmek lazım birazda. Ben bu konuda yazmaya başladım. mineral makyaj nedir yazımda bu konuya değindim. Bir bakıp düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten akmadığı doğru mu makyajsız hep çıkarım ama kaşlarıöo evde otururken bile kendimi iyi hissetmek için doldururum tam başlandıç kısımları makesef hafif döküldü:( eğer ki suda havuzda denizde akmıyorsa tam benim ürünüm olucak ama uygulaması sanırım pek pratik değil keşke color tattoo lat gibi cam bi kavanozda olsaymış hem ürün israfı olmaz hem de kullanım açısından daha rahat olurdu ama kaşlarınız oldukça açık renk en açık rengi de sizce size uyar mıydı? İncelemeye de bayıldım kocaman sevgiler!:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...